Over Benedit

Over Benedit Coaching

Hi professional!

Als ik één ding heb geleerd van de meer dan 1000 professionals die ik heb begeleid, is dat als je doet wat je leuk vindt, je nooit een dag meer hoeft te werken!

Veel professionals weten niet goed wat ze écht leuk vinden, waar ze energie van krijgen. Of hebben niet duidelijk waar hun kwaliteiten en talenten liggen.

Daarom is jezelf goed leren kennen de eerste stap op weg naar een duidelijk profiel en dé sleutel naar je optimaal profileren op de arbeidsmarkt.

Ook ik ben deze weg gegaan, en maakte een carrièreswitch. Van het Rotterdamse bedrijfsleven naar een eigen coachpraktijk. Dat startte met een bezoek aan een loopbaancoach. Want ik had geen duidelijk beeld van wie ik, als professional, was. Laat staan wat ik kon en wilde.

Zelfreflectie en een goede sparringpartner leidde tot het ontdekken van mijn liefde voor het vak coachen: ik wilde professionals helpen met persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Door deze zuivere keuze kreeg ik een baan waarbij positieve energie voorop staat. Dat gun ik elke professional! En omdat ieder mens uniek is, moet een loopbaanprogramma dat ook zijn. Online, offline, helemaal zelf doen of samen met mij – aan jou de keuze.

Wil je meer weten? Ik hoor je graag.

– Benedit

© 2022 Benedit Coaching - Powered by Maatos